روزانه های یک تریکو تیلو مانیا

میخواهم باز از خودم بنویسیم

روزانه های یک تریکو تیلو مانیا

میخواهم باز از خودم بنویسیم

یه روزی اومدی تو سکوت سردم... سربه راه شدی، دل دوره گردم....

سلام

دوشنبه تون پر از حال خوب



از یه جایی یکی از این بسته های تبلیغاتی بانک آینده رسیده بود به دست مغزبادوم

ماله یکی دو سال پیش بود... یک بسته تبلیغاتی مخصوص دانش آموزان

داخل این بسته یک مداد هست که ته مداد دوتا بذر گیاه داره... یک گلدان کوچک ... به همان اندازه هم خاک بسته بندی شده

توضیحش هم این هست که این دانه را بکارید و با رشد کردن گیاه ، بیاین بانک آینده ، یک کارت هدیه بهتون به مبلغ ده هزارتومان داده میشه

خب البته مهلت بردن و کارت هدیه ش که مسلما گذشته

ولی من و مغزبادوم هفته گذشته گیاه را کاشتیم و خیلی زیبا و سریع گیاه سبز شده ...

مغزبادوم میگه : به نظرت این یه درخت بزرگ میشه...

میگم : اره ... یک درخت بزرگ میشه و یه عالمه مداد و مداد رنگی میده

میگه: میدونم الکی میگی...ولی بیا خیالبافی کنیم...

دوتایی میخندیم... به همه میگیم ما به زودی یه عالمه مداد رنگی نوک تیز به همه تون میدیم...

یه عالمه نقاشی رنگی رنگی هم میکشیم ... رنگای خیلی خاصی هم داریم ... بعد بلند بلند دوتایی میخندیم

میگه : یادمون نره یه عالمه برای فندوق کنار بزاریم

حتی خیالشم رنگی و قشنگ بود



یه سری کار لیست کردم که تا اومدم داداش باید انجام بدم

مثلا میخوام یه عالمه قلمه های گل براشون آماده کنم که با خودشون ببرن

میخوام این سری چند تا رمان برای زن داداش هدیه بخرم

و ...


یه کرم تازه خریدم برای لک های صورتم

دپی وایت....

تازه سه روزه میزنم ولی واقعا دارم اثرش را به خوبی میبینم...

کلی بهم انرژی داده


هوای گلهایی که تازه کاشتم را دارم و هی دور و برشون راه میرم و باهاشون حرف میزنم

شبها که میرم خونه دونه دونه به گلدونها سر میزنم

برای خودم هم اینهمه وابستگی عجیب هست

خانواده دارن یه سفر برای زمانی که داداش و زن داداش میان برنامه ریزی میکنند و من همه مدت فقط حواسم به این هست که توی این مدت گلهام را چیکار کنم


دختر دایی بهم یه حسن یوسف داده که کمی شکل و رنگش با حسن یوسف های معمولی فرق داره

سرچ کردم گویا بهش میگن حسن یوسف فر... چون کمی لبه های برگها فرم دار هست و رنگ مایل به صورتی داره

ازش قلمه گرفتم و ریشه داد... ولی وقتی کاشتمش خشک شد... گویا گیاه حساس تری هست نسبت به حسن یوسف معمولی که خیلی گیاه حساسی نیست



پ ن 1: گاهی از اینکه اطرافیانم حسرت چیزهای خیلی کوچیک را میخورن و من کاری از دستم بر نمیاد بی نهایت غصه دار میشم


پ ن 2: دیشب یکی از دوستانم غصه دار بود ... غمش انگار تا ته جونم اثر کرد... خیلی دلم میخواست میتونستم کاری کنم اما هیچ کاری از دستم بر نمی آمد


پ ن 3: دوست عزیزم که هیچ آدرسی نمیدی و از من دستور قورمه سبزی خصوصی میخوای....

من در پختن قورمه سبزی هیچ اطلاعاتی ندارم ... ولی اینجا از دوستام میخوام که بیان و تجربه هاشون را بهت بدن

از اوله اول... از سبزی و نوع و مقدارش... تا پخت و ...

نظرات 16 + ارسال نظر
لاندا دوشنبه 17 تیر 1398 ساعت 10:37

چه کار قشنگی کرده بانک آینده و چه خیالبفی ای کردین شما
من قرمه سبزی رو از اول بلد نیستم. سبزیشو از مامان آماده میگیرم. از اونجا به بعدشو بلدم که خب خسته نباشم

لاندا جون دیدی حتی خیالش هم قشنگ بود
باور کن کلی وقت تو خیالش داشتم قدم میزدم
من از همونجا به بعدشم بلد نیستم
فقط خوردنش را بلدم

الی دوشنبه 17 تیر 1398 ساعت 10:49 http://elhamsculptor.blogsky.com/

ائل که از اون درخت مداد رنگی هاتون برا منم کنار بزارید
در زمینه قورمه سبزی به نظرم من هیچی نگم به نفع همه هست

اخ اخ
الی خیلی خیال خوبی بود
کیف داد

پس تازه مثل خودمی

نسترن دوشنبه 17 تیر 1398 ساعت 12:11 http://above-sky.blogfa.com

من بودم ...من

بیاین یاد بدین دیگه به خوشمزه ترینش جایزه معنوی میدم
چرا انقد قرمه سبزی سخته آخه؟؟؟؟یه مسلمون شیرزن پیدا شه یاد بده انصافا


والا خودت گفته بودی نگم کی هستی
خودت گفتی خصوصی باشه
من بی تقصیرم

سعید دوشنبه 17 تیر 1398 ساعت 12:30 http://www.zowragh.blogfa.com

سلام دختر عموجان گلم
خوبی؟
روزگارت به خیر باشه
این پستت هم مثل همیشه به دل نشست
من تو قرمه سبزی مهارتی ندارم
آااااااامممااااااااا در پختن انواع حلوا با طعم های سفارشی - انواااااااع نیمرو و کتلت سیب زمینی مهارت بسیار خاصی دارم
هر کی کمک خواست در خدمتم

سلام پسرعموجان
متشکرم
بهم لطف دارین
افرین چه مهارتهای خاص و جالبی
چقدر خوب
من را که حسابی شگفت زده کردی

نسترن دوشنبه 17 تیر 1398 ساعت 12:45 http://above-sky.blogfa.com

خواستم تایید نکنی چون درخواستم بی ربط از نوشته هات بود وقتی پست کردی فکر کردم قاطی کردی کدوم نسترنم گفتم اینجا ادرس بذارم پیچیده شد همه چی
اقا نکن دیگه من هنوز به زندگی عادی برنگشتم نمیتونم خوب توضیح بدم چی میگم

اصلا بی ربط نبود
اینجا راهی هست برای ارتباط بیشتر با هم
پس هر حرفی که داریم باید بزنیم
راحت و بدون سانسور
اصلا پیچیده نیست... پیچیده ش نکن
همه چیز خیلی ساده ست
یه سری روابط دوستانی و دلی

روشنک دوشنبه 17 تیر 1398 ساعت 12:51

سلام

خیال بافیت خیلی ملموس بود قشنگ حس کردم.....ایول

از اوجایی که شکمو هستم قرمه سبزی درست میکنم

باقلوا(روشنک از خود راضی شکمو)

و اما دستور:

سبزی شامل تره جعفری شمبلیله(کمی) و اسفناج (کمی)باعث

لعاب انداختن بیشتر خورشت....

سبزی هارو بشورین با اب و نمک که ضد عفونی بشه ....

بعد خورد(ساتوری)یا تو غذاساز خورد کنین و با روغن سرخ کنین

قسمت مهم همینجاست که هر چی بیشتر سرخ بشه و تیره تر

بشه قرمه سبزی تیره تر میشه ( البته از نظر سلامت مواد غذایشو

بیشتر از دست میده سبزی )

بعد پیاز داغ درست میکنین بهش تکه های گوشت اضافه میکنین

تا خوب تف بخوره ادویه زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز دست دلباز میزنین

کمی هم دارچین بوی ضخم گوشتو میبره....

بعد سبزی سرخ کرده رو بهش اضافه میکنین بعد دولیوان اب جوش

اضافه میکنین و لوبیای قرمز (البته من با لوبیا چشم بلبلی هم درست

کردم اونم خوشمزه میشه)میریزیم و دوتا یا سه تا لیمو عمانی اضافه

و جوش که اومد زیرشو کم میکنین و اجازه میدین با حرارت کم بپزه

و جا بیوفته و به روغن بیاد(در اخر دلبخواه اگه دوقاشق شمبلیله

خشک اضافه کنین و کمی قوره تازه که محشره)

سلام بر دوست جان
وای همیشه برای کمک پیش قدم هستیا
چه دوست خوبی
ازت ممنونم

روشنک دوشنبه 17 تیر 1398 ساعت 12:59

در گوشی بهت میگم من بس که شکمو هستم غذایی نیست

که بلد نباشم

البته همیشه باید مواظب وزنم باشم

58کیلو هستم و از عید میخوام سه کیلو کم کنم ولی هی کم میشه

هی برمیگرده

حالا اگه راهی بلدی که کم بشه و دیگه برنگرده بمنم بگو

من شکمو هستم
ولی فقط خوردنش را بلدم
پس تو میشی شکموی هنرمند
وزنت هم که متعادله
پس راحت باش
به خودت سخت نگیر
ولی باید وزن را که کم میکنی مدتها روی همون رویه قبلی بمونی تا وزن ثابت بشه

قلب من بدون نقاب دوشنبه 17 تیر 1398 ساعت 13:27 http://daroneman.blog.ir

دوشنبه تو هم بخیر عزیزم
کرم ضد لک رو این روزهای پر آفتاب اصلا استفاده نکن تیلو
صبر کن یکم از تندی آفتاب کم بشه بعد
حتما کنارش ضد آفتاب قوی هم یادت نره
خداروشکر که نتیجه گرفتی

چقدر خوب داداش داره میاد
به به
همه روزهاتون پر از خوشی باشه انشالله

مغز بادوم به خالش رفته در خیال پردازی

همه ایامت به خیر و شادی
کرم ضد لک هست نه لایه بردار
کرم ضد لک بر پایه ویتامین سی ... فکر کنم اگه نباید تو این فصل استفاده میکردم دکتر بهم میگفت
البته ضد آفتاب خوبی استفاده میکنم
و اینکه من زیاد در معرض آفتاب نیستم ... ولی در معرض اشعه های سیستمی همیشه هستم
متشکرم سپیده جانکم

لیلی۱ دوشنبه 17 تیر 1398 ساعت 15:00

سلام گندم جونم خسته نباشی
عزیزم من دیشب باز در حالی که بشدت این روزها سرم شلوغه و وقت کم میارم حوابتو دیدم توی خوابم معلم هنر و نقاشی بودی ماهم شاگردت بودیم انگار بچه بودیم بازهم ظاهرت مثل همون خواب قبلیم بود
عجیب شد برای خودم هم این قضیه
راستی خیلی دوس دارم بدونم ظاهرت مس همونیه که من دیدم یا نه:

سلام بر لیلی عزیز
باید یه راه ارتباطی دو طرفه پیدا کنیم
هرچند من ترجیحم این هست که با دوستای وبلاگیم در وبلاگ در تماس باشم

مهربانو دوشنبه 17 تیر 1398 ساعت 15:28 http://baranbahari52.blogsky.com/

به به چه کار قشنگ و جالبی دم بانک آینده گرم والاااا .
مهردخت استاد خیالبافیه ... یه حالی می کنه ..
نسترن جون قرمه سبزی رو هر کسی به سبک خودش درست میکنه .. چراحالا چرا از خورش ها بند کردی به این یکی ؟؟
بنظرم تو نت بخون همه دستوراتشو بعد به میل خودت درستش کن

منم خیلی از این کار و این تبلیغ خوشم اومد
خیلی زیبا بود
منم خیلی خیالبافی را دوست دارم
سالها قبل از خواب خیالبافی میکردم ... یه عالمه ... سلسله دار و با کلی شاخه و برگ
تازه فهمیدم از وقتی اقای دکتر اومده تو زندگیم جای خیالبافی های شبانه ی منو گرفته

چیکسای دوشنبه 17 تیر 1398 ساعت 22:56 http://havali38.blogfa.com

دستور پخت قورمه سبزی:
ابتدا یک قابلمه (هرچه بزرگتر بهتر) برمیدارید بعد به منزل مادرتان میروید و از سرگاز انرا پر از قورمه سبزی کرده و یک شکم سیر هم خودتان انجا میل نموده و بقیه را به خانه آورده و هی پز در میکنید از خودتان و با مادرتان هماهنگ میکنید که مبادا شما را لو بدهد به در و همسایه و فامیل (مخصوصا فامیل شوهر)
یه همچین قورمه سبزی پز ماهری هستم من
......
گل منم (بنفشه آفریقایی) غنچه اش داره باز میشه و من هر روز ذوق زده میشم

چه روش پخت خوبی... کیف کردم
دست و پنجه ت درد نکنه دختر گل

وای چه هیجان انگیز هست باز شدن غنچه ها

صحرا سه‌شنبه 18 تیر 1398 ساعت 10:22

مغز بادوم چه بلایی شده فقط اونجا که بهت گفت میدونم الکی میگی
قرمه سبزیهای من یکی در میون خوب میشه، هنوز دستم نیومده پختش

واقعا این بچه های امروزی شگفت انگیز هستند....
صحرا جان من میدونم که تو همه چیز را به بهترین حالت ممکن میخوای و به خودت سخت میگیری... وگرنه دستپختت عالیه و حرف نداره

نسترن سه‌شنبه 18 تیر 1398 ساعت 12:02 http://above-sky.blogfa.com

از همه دوستانی که محبت کردن و کامنت دادن و وبلاگ نداشتن اینجا تشکر میکنم.

+روشنک جان میشه لطف کنی مقدار مواد مخصوصا سبزی ها رو برای مثلا 6نفر بگی؟

منم ازشون تشکر میکنم
این روشنک کلا مشکل گشاست... کلی به منم تو یه مورد گرفتاری کمک کرده ها... اینطوری نبینش

نسترن سه‌شنبه 18 تیر 1398 ساعت 23:36 http://above-sky.blogfa.com

اره دستش درد نکنه :))
شما هم مشکل منو الان گشودی از شما ویژه طور ممنونم


خدا را شکر
انشاله که هیچوقت مشکل نداشته باشی

یه دوست چهارشنبه 19 تیر 1398 ساعت 02:55

در ادامه هنرنمایی چیکسای عزیز
تهیه سبزی قرمه سبزی:
به سبزی فروشی رفته و یک کیلو سبزی خورش خریداری میکنی

بعد از شستن و ساطوری کردن سبزی اون رو تفت میدی تا آبش تبخیر بشه من در همین مرحله نمک و فلفل رو اضافه میکنم اگه سبزی برای بیشتر از یک وعده خریده باشم بقیه ش رو فریز میکنم برا دفعه بعد
گوشت رو با پیاز تفت میدم پیاز که سبک شد زردچوبه اضافه میکنم حدود ۴۵ دقیقه زمان میدم تا گوشت بپزه بعدش سبزی رو اضافه میکنم و لوبیایی که از قبل پخته شده (اگه سبزی خورش شنبلیله نداشته باشه شنبلیله خشک هم یه کم اضافه میکنم شنبلیله اگه زیاد بشه خورش تلخ میشه)یکی دوتا لیموعمانی هم اضافه میکنم شعله رو کم میکنم حدود یکساعت تا خورش جا بیفته، نشونش هم اینه که روغن روی سطح خورش جمع میشه

چه دوستای خوبی داریم اینجا
بوی قورمه سبزی همه وبلاگ را گرفت
الان یکی بیاد پلو درست کنه با این قورمه سبزی خوشمزه بخوریم

روشنک چهارشنبه 19 تیر 1398 ساعت 08:51

سلام من که کاری نکردم ....نظر لطفته....

من چون دوستای خوبی خدا بهم داده که همیشه کمکم میکنن

من سعی میکنم این زنجیرو ادامه بدم ....

البته ببخشید تیلو جون که اینجا زیاد میام

جواب سوال نسترن جون : قرمه سبزی برای 6 نفر (البته از من

به شما نصیحت و وصیت چون قرمه سبزی خیلی خوشمزس بیشتر

درست کنید کم نیاد زیاد که اصلا نمیاد)[خنده]


سبزی 3بسته تره 3بسته جعفری یک بسته شمبلیله و اسفناج

یک بسته (باعث لعاب انداختن بیشتر خورشت....)بعد میشوری و

خورد میکنی....لوبیا قرمز یک لیوان و نیم معمولی چون لوبیا وقتی

میپزه حجمش زیاد میشه ....برای هر نفر یک لیمو عمانی

من مطمئنم چون با عشق درست میشه مزش حرف نداره نوش

جونت.


اصلا باید اسمش را بزاریم روشنک بانوی مشکل گشا
دست شما درد نکنه کدبانوی عزیز

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد