روزانه های یک تریکو تیلو مانیا

میخواهم باز از خودم بنویسیم

روزانه های یک تریکو تیلو مانیا

میخواهم باز از خودم بنویسیم

یک روز پر از قرار دوستانه

سلام

روزتون خوش

خوب هستید؟

از صبح زود اومدم دفتر ... اما به شدت مشغول بودم

تو ذهنم پست نوشتم ... چند مدل... اما واقعا وقت نبود که بیام اینجا

باید تا قبل از ظهر یه عالمه کار رنگی رنگی تحویل میشد... و شد ... الحمدلله


یک دوست قدیمی (مربوط به دوران دبیرستان) را در جریان دیدار دوستان پیدا کردم و یک سوء تفاهم کهنه برطرف شد

وقتی بهش فکر میکنم میبینم چقدر امکانات موجود آدمها را نزدیک کرده ... چقدر دنیا کوچیک شده

حالا که سوء تفاهم بعد از سالیان دراز بر طرف شده ... هر دوتامون دوست داریم که بیشتر باهم دیگه وقت بگذرونیم

اسم این دوست را که از این به بعد زیاد در روزمره های من خواهد بود میگذاریم... دانیا

دانیا امروز بهم زنگ زده و قراره که بعدازظهرمون رادوستانه کنیم

یه نگاهی به ذخیره خوردنی ها انداختم و دیدم کاپوچینو و بیسکوییت و یک کمی هم کیک داریم....

برای دیدار امروز کافیه...

للی هم بهم زنگ زده و گفته که عصر برای خرید گوشواره باید همراهش بشم

گفته یک ساعت بیشتر طول نمیکشه...

خلاصه که امروز قراره دوستانه های زیادی داشته باشم و از همین الان لبریز شوقم


پ ن 1 : آقای دکتر به من اجازه نمیدن با للی برم بیرون...

پ ن 2 : آقای دکتر تازگی متوجه شدن که عاشق عکس گرفتن از من هستند

پ ن 3 : گل بگونیای روی میزم دیگه گل نداره

پ ن 4 : بهم یاد بدین لازانیای مخصوص تیلویی با مزه ی بهشتی درست کنم

پ ن 5 : کلی خرید دارم و هنوز حسی که باید را ندارم

نظرات 9 + ارسال نظر
شاذه دوشنبه 9 اسفند 1395 ساعت 13:03 http://moon30.mihanblog.com

لازانیا تنها غذاییه که هیچوقت یاد نگرفتم بپزم

من میپزم... اما اون قلق بینظیرش چیه؟

هدی دوشنبه 9 اسفند 1395 ساعت 15:02

سلام تیلوی عزیزم خوبی روز بخیر
اخه چرا اقای دکتر نمیذارن با لی لی بری حتمن میدونه خوش میگذره حسادت میکنه
دستو رلازانیا از سایت برات میذارم ولی من سویا نمیریزیم میتونی سویا حذف کنی
طرز تهیه :
در ظرف نسبتا بزرگی تا دو سوم آب میریزیم همراه با یک قاشق چایخوری نمک و مقداری روغن مایع میگذاریم بجوشد . بعد نوار های لازانیا را یکی یکی و به دقت داخل آب در حال جوش قرار دهید و بعد از 8-10 دقیقه آب کش کنید .

نکته : موقع آبکش کردن حتما کمی آب سرد روی آنها باز کنید . تا حرارت داخل نوارهای لازانیا باعث خمیر شدن آن در زمان پخت نشود .

در ظرفی مقداری روغن بریزید بعد به ترتیب این مواد را اضافه کنید :
پیاز ریز خرد شده، 3-5 دقیقه بعد سوسیس ریز خرد شده بعد از 5 دقیقه مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده، بعد از اضافه کردن مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده به دلیل خاصیت جذب سریع روغن توسط سویا، نیاز دارید تا کمی روغن به تابه اضافه کنید . بعد از تغییر رنگ کامل مواد قارچ را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کمی رنگش عوض شود ( زیاد هم سرخ نشود بهتر است ) و در آخر ژامبون را همراه فلفل دلمه ای ریز خرد شده به مواد اضافه کنید . 2-3 دقیقه بعد گوجه فرنگی های میکس شده را به مواد بیفزاید و خوب هم بزنید. در این مرحله میتوانید کمی فلفل سیاه و اورگانو نیز به مایع لازانیا اضافه کنید . وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدند شعله را خاموش کنید و اجازه دهید کمی سرد شوند .

کف و دیواره های یک ظرف ( ترجیحا ) پیرکس را با مقدار خیلی کمی روغن چرب کنید تا نوارهای لازانیا در آخر پخت به راحتی از ظرف جدا شوند . بعد کف ظرف را یک لایه نوار لازانیا پچینید و روی آن را یک لایه خیلی نازک سس گوجه فرنگی بریزید و با مایع لازانیا که اکنون کمی سرد شده است ، بپوشانید ، بعد روی مواد را اورگانو بپاشید ، یک لایه کامل پنیر پیتزا رنده شده بریزید ( طوری که تمام سطح مواد را بپوشاند ) و بعد دوباره یک لایه نوار لازانیا بچینید و همین مراحل را تکرار کنید تا نوارتان تمام شود ! یا مایع لازانیا و یا فضای ظرف !!

در آخر هم با سس سفید مخصوص کل سطح لازانیا را کامل بپوشانید و یک لایه پنیر پیتزای رنده شده بپاشید و در آخر هم سطح ظرف را با پنیر پیتزای ورقه ای بپوشانید .

* سس سفید مخصوص لازانیا
مواد لازم برای این مقدار :
آرد سفید 1 قاشق غذا خوری سر پر
کره 25 گرم
نمک ، فلفل سیاه به مقدار لازم
شیر یک لیوان


طرز تهیه :
ابتدا آرد را کمی تفت دهید بدون روغن و کره و قبل از اینکه رنگش شروع به تیره شدن کند ، کره را به آن بیفزائید و مدام هم بزنید تا کره نسوزد و به خورد آرد برود . وقتی کره آب شد و رنگ آرد کمی برگشت ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود .

در این مرحله شیر را آرام آرام به ظرف اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا مواد ته نگیرند .
تا زمانی مواد را روی حرارت نگه دارید که مایع شما تبدیل به یک سس غلیظ شود .


دلیل استفاده از این سس در پخت لازانیا : جلوگیری از خشک شدن لازانیا هنگام گریل شدن ؛ و همچنین به دلیل داشتن شیر مانع از پخش شدن مواد در اثر حرارت میشود .

ظرف شما آماده قرار گرفتن داخل فر ( یا مایکرو فر ) است :
در صورت استفاده از فر ، نیم ساعت قبل از استفاده فر را با حرارت 220 درجه گرم کنید بعد ظرف را در طبقه وسط به مدت نیم ساعت قرار دهید .


در صورت استفاده از ماکروفر ، پایه بلند مخصوص گریل را وسط سینی گردان قرار دهید و ظرف را روی آن بگذارید ، بهتر است از برنامه پخت ترکیبی + گریل استفاده کنید . در این صورت با قدرت 450 و زمان 20 دقیقه به نتیجه مطلوب میرسید .

نکته : اگر از این دستور استفاده کردید یا از دستور فر، در یک استکان کوچک تا نصف آب بریزید و زیر چهارپایه گریل بگذاید تا مانع از خشک شدن لازانیا شود .

اگر از دستور گریل خالی استفاده کردید 30-40 دقیقه زمان لازم است ( بسته به نوع مایکروفر ) در این روش از ترفند استکان آب استفاده نکنید .

** منظور از ظرف نسبتا بزرگی : اندازه ظرف به حدی باشد که نوار های لازانیا به راحتی و بدون نیاز به شکستن در آن جای بگیرند . تا نوار های سالم و بدون ترک خوردگی داشته باشید .

نکته :
سعی کنید مواد را یک دست خرد کنید تا هنگام برش زدن لازانیا به مشکل بر نخورید .

این روش ، روش اصلی و در واقع طریقه پخت لازانیا است . شما میتوانید مواد اصلی را به دلخواه تغییر دهید . مثلا میتوانید به جای سوسیس و کالباس و گوشت چرخ کرده ، از کدو و بادمجان و سویا بدون گوشت چرخ کرده استفاده کنید ( لازانیای سبزیجات ) یا هر چیز دیگری که میل داشتید ...

راجع به سویا . برای دست یافتن به طعم بهتر سویا ، پیشنهاد میکنم از دو ساعت قبل سویا را به جای آب معمولی در شیر خیس کنید . این عمل هم باعث از بین رفتن بوی ( به نظر بعضی ها ) بد سویا میشود و هم طعم بهتری به سویا میدهد ؛ و قبل از استفاده سویا را در آبکش بریزید و اجازه دهید کاملا خشک شود .

وای یک دنیا سپاس...
هرچند این خیلی شبیه همون دستوری هست که خودم استفاده میکنم... اما میدونم چون دوست خوبم با یه عالمه عشق برام فرستاده یه مزه ی تیلویی محشر به غذا خواهد داد

mahee دوشنبه 9 اسفند 1395 ساعت 15:18

عایا للی بدآموزی دارد؟
عایا للی دوست ناباب عست؟
عایا حرف اقای دکتر منطقی عست؟
عایا ارمانهای ما این بود؟؟

دکتر میگوید که بد آموزی دارد و در سطح تو نیست...
دکتر میگوید دوست ناباب است
اری منطقی هست
ارمانهای ما این نبود... اما من للی را دوست دارم

امیر سه‌شنبه 10 اسفند 1395 ساعت 08:22

سلام بر معدن انرزی
فقط دو هفته و شش روز دیگه از سال باقی مونده .....

تیلو جان لازانیا پختن کار زیادی نداره تو اونو به روش تیلویی بپز مواد لازم برای ماکارونی را آماده کن و لازانیا را آب پز کن و از مواد ماکارونی روی آن بریز و چند طبقه روی هم بزار حالا که قراره تیلویی بشه ککی پور اویشن و پونه روی آن بریز و بزار دم بکشه و ....

چقدر خوبه که دوستان قدیمی را پیدا کنی و اگه کدورتی باشه رفع بشه و واقعا دنیا کوچک شده و بی جهت نگفته اند دهکده جهانی ....

برای خرید وقتی بری بازار خود بخود حس و اشتیاق خرید عیدی پیدا میشه .....
دکتر تازگی ها این حس عکس گرفتنرا پیدا کرده اند ؟ جالبه ....

گل بگونیا هم شاید میخاد با تمام شدن سال عمر اون هم ....

میخوایم یه طور دیگه ای بپزمش

گندم سه‌شنبه 10 اسفند 1395 ساعت 08:50

برای ساخت لازانیای بهشتی یه سر به سایت شف طیبه بزن من خیلی قبولش دارم .
یک مک اند چیز ازش یادگرفتم عالی شد

برام دستورش را بزار لدفن

نجمه سه‌شنبه 10 اسفند 1395 ساعت 09:06

سلام عزیزم
استفاده ی به اندازه از رب کوجه و اویشن
و همینطور سس بشامل(سرچ کنین اینو)
عالی می کنه طعمشو


ممنون از راهنماییت... کاش برام گذاشته بودی دستورش را
من تبنلم

اناهیتا سه‌شنبه 10 اسفند 1395 ساعت 13:23 http://khaterateman1369.blogsky.com/

ااا چرا؟ چون للی دوست پسر داره؟

والا چی بگم؟
للی زیاد کارهای نسنجیده انجام میده

گندم چهارشنبه 11 اسفند 1395 ساعت 17:44

حالا دستور مک اند چیز یا لازانیا
مشکل اینجاست من تنبلم می تونم لینکش رو برات بذارم
این آدرس تصویر لازانیا:
http://i.share.pho.to/a62df1b8_o.jpeg
برای سس گوشت:
روغن زیتون 2 ق غ
پیاز بزرگ 1 عدد
گوشت چرخ کرده 300 گرم
زردچوبه 1 ق چ
دارچین نصف ق چ
زنجبیل نصف ق چ
فلفل سیاه ربع ق چ
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
سس کچاپ 1 ق غ
آب لیمو 2 ق غ
آب نصف لیوان
نمک و فلفل قرمز
ادویه لازانیا

سس بشامل یک برابر رسپی

نودل لازانیا 9 عدد

پنیر ماتزارلا نصف لیوان
پیاز رو خورد کرده و در روغن زیتون به همراه زردچوبه و دارچین و زنجبیل و فلفل سیاه با حرارت متوسط تفت میدیم. بعد از یک دقیقه گوشت رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا زمانی که رنگش دیگه صورتی نباشه. حالا رب گوجه فرنگی و سس کچاپ رو اضافه میکنیم.
معمولا یه بسته ادویه توی پاکت نودل لازانیا موجوده. اون بسته رو هم خالی میکنیم روی مواد.
به مدت دو دقیقه تفت میدیم.
آب و آب لیمو و نمک و فلفل قرمز رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم 10 تا 15 دقیقه بپزه تا سس جا بیافته.
سس بشامل رو آماده میکنیم.
خب حالا فوت و فن کوزه گری:
یکی از دلایل چسبیدن نودلهای لازانیا اینه که وقتی آبپز میشن نشاسته پس میدن و سطحشون چسبناک میشه و همچنین آبی که توش پخته شدن نشاسته ای و کدر میشه.
راه حل:
از بزرگترین دیگی که در منزل دارید استفاده کنید.
دیگ رو پر از آب کنید. بهش قدری نمک اضافه کنید. اجازه بدید به جوش بیاد.
حالا دونه دونه نودلهای لازانیا رو بهش اضافه کنید.
مهم نیست که نودلها روی هم قرار میگیرند. مهم اینه که آب جوش شما از قلیان نیافته.
پس دونه دونه نودلها رو توی دیگ بندازید.

پس این شد سه نکته.
یعنی دیگ بزرگ باشه و آب زیاد باشه.
نودلها دونه دونه اضافه بشن.
آب از قلیان نیافته.

روغن هم نمیخواد.

یک توصیه ای هم که بر اساس تجربه شخصی میتونم داشته باشم اینه که:
از نودلهای نیمه آماده یا از قبل طبخ شده یا خلاصه از این تکنولوژی جدیدها استفاده نکنید. چه این شیوه چه اون شیوه خشک چه اون یکی شیوه هم زده. کلا بهتره برای لازانیا از نودلهای لازانیای معمولی استفاده بشه. پاستا پخته ولی هنوز مرکزش قدری سفته.
از قبل سه تیکه بزرگ فویل آلومینیوم رو روی کابینت قرار میدیم و به خوبی چرب میکنیم.
شیت های لازانیا رو دونه دونه با قاشق شیاردار از آب در آورده و روی فویل چرب شده قرار میدیم.
مطابق تصویر.
این فوت آخر کوزه گریه.
این شیوه ردخور نداره.
عمرا این شیت لازانیا دیگه بتونه اذییتون کنه. عددی نیست اصلا. با بد کسی در افتاده بوده.
خودش عذرخواهی میکنه!

من یک دنیا ازت متشکرم
بابت وقتی که گذاشتی
برای اینهمه راهنمایی
نمیدونی چقدر به دردم خورد
یک عالمه ممنونم

گندم چهارشنبه 11 اسفند 1395 ساعت 17:55

سایز و شکل و جنس ظرف در اختیار شماست. منتها من از ظرفی استفاده میکنم که دقیقا به اندازه سه شیت لازانیا جا داره.
اگر ظرف شما اندکی کوچکتره مانعی ندازه اگر لبه های نودلها اندکی هم پوشانی داشته باشند.

یا اینکه میتونید با کارد نودلها رو همینطوری که روی فویل قرار دارند برش بزنید و کوتاهش کنید.

ظرف رو خوب چرب کنید و سه تا نودل کف ظرف بچینید.

یک سوم از سس گوشت رو روش پهن میکنیم.
البته مد نظر داشته باشید که من دارم شیوه رو توضیح میدم یعنی شما میتونید به جای سس گوشت از مرغ یا سبزیجات یا هر سسی که دوست دارید استفاده کنید.
شیوه اشه که مهمه نه سسش.
نیمی از سس بشامل رو روش میریزیم.سه تا شیت دیگه روش قرار میدیم.و ادامه میدهیم ....
اخر سر پنیر را روش پخش می کنیم پنیر هرچی بیشتر بهتر!
فر رو از ده دقیقه قبل روشن کرده و روی 180 درجه سانتیگراد قرار بدید.
لازانیا رو به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار بدید.

از فر خارج کرده و بعد از 15 تا 20 دقیقه سرو کنید.
لازانیا باید قدری سرد بشه تا برشهاش خوشگل دربیاد. وگرنه لایه بندیش مشخص نخواهد بود.
شما میتونید لازانیا رو با لایه های بیشتری درست کنید که ارتفاعش بیشتر بشه و برشهاش خوشگلتر بشه.
ولی باید ظرف رو کوچکتر در نظر بگیرید و اگر ظرف بزرگ هستش باید تعداد خورندگانتون زیاد باشه. دیگه خودتون محاسباتش رو انجام بدید.
این غذا در مهمانیها بسیار بسیار پرطرفداره و در چشم بر هم زدنی ظرفش خالی میشه و من معمولا سه یا چهار برابر دستور رو واسه مهمونی ها آماده میکنم. آخه تو این حد طرفدار داره!



از شف طیبه عزیز متشکرم و تمامی متن از سایت ایشون کپی شده است
http://www.cheftayebeh.ir/2015/08/blog-post_29.html

اینهمه لطفت را چطور جبران کنم
بی نظیری
از وقتی که گذاشتی بی نهایت ممنونم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد