روزانه های یک تریکو تیلو مانیا

میخواهم باز از خودم بنویسیم

روزانه های یک تریکو تیلو مانیا

میخواهم باز از خودم بنویسیم

شرح ;,کوتاه

دیروز


k0yo_photo_2016-02-28_05-04-00.jpg


از وسایل بازیافتی یه قوطی کوچولو تزئین کردم برای خرده ریزه ها

یک کیک هویچ پختم که مزه ی بی نظیری داشت

این ها گلهای رزماری هستن که بابا صبح برام آوردن که بوی خوب بده و من کیف کنم


پ ن 1 : بهتر میشم ... نگرانم نباشید

نظرات 8 + ارسال نظر

سلام دوست عزیز، وبلاگ بسیار زیبایی دارید خوشحال میشم به من هم سر بزنید و اگه تمایل داشتید باهم تبادل لینک داشته باشیم ...

گلشن شنبه 8 اسفند 1394 ساعت 21:53

سلام گل های رزماری چه قشنگن

سلام
اون چشمای تو هستن که زیبا میبینن

مریم بانو یکشنبه 9 اسفند 1394 ساعت 07:12 http://rozhan313.blogsky.com

وای چه هنری داری تو ... خیلی قشنگ شده...
ما تو حیاطمون یه مدت پر رزماری بود...
مامانم خشک میکرد برای طعم دادن ب گوشت و ماهی استفاده میکنیم...
به به کیک هویییج... نوش جووون

فدای محبت شما
جای شما بسیار خالی بود

یک زن یکشنبه 9 اسفند 1394 ساعت 09:14 http://yaddashte-yek-zan.blogfa.com/

نوش جوونت. دستور پخت لطفا

عین همون کیک اسفناج
فقط اینبار هویج ریختم داخلش

دندون یکشنبه 9 اسفند 1394 ساعت 09:24 http://roozhaye-zendegie-man.blogsky.com

بهتری تیلو؟
مرسی از راهنماییت.. هی برای غذا پختن بخصوص گوشت گوساله و استیک و خوراک برگای رزماری محشره.. حتما امتحان کن...

ممنون عزیزم
بلد نیستم - بهم یاد میدی؟

فاطمه یکشنبه 9 اسفند 1394 ساعت 11:02

من هم یک رزماری تو آشپزخونه دارم. چند برگش برای معطر کردن بعضی غذاها عالی میشه. یک طعم تند ملایمی هم داره من دوست دارم.

باید امتحان کنم
اصلا تا حالا امتحان نکردم رز ماری را

دندون یکشنبه 9 اسفند 1394 ساعت 16:13 http://roozhaye-zendegie-man.blogsky.com

سلام خوشکله...
برای پخت گوشت استیک اول کمی تو روغن تفتش بده...بعد برگای رزماری رو چند تا دونه توش فرو کن هم برگای رزماری هم سیر ... دوباره تف بده بعد درشو بزار با یه کم آب یواش بپزه ادویه هم بریزی خوش طعم میشه...
یا بپیچ تو فویل و بزار تو فر... خوراکم یکی دو برگ بریزی خوش طعم و بو میشه..

ممنون
پس برای غذاهای گوشتی
یکی دو برگ داخل گوشت استفاده میشه

مگهان یکشنبه 9 اسفند 1394 ساعت 18:05

من عاشق کیک هویجم :) شاید ظاهر ساده ای داشته باشه اما طعمش...اوممممممم


نوش جونت دختر!

پس حسابی جات خالی بود
واقعا عالی بود

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد