ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
دیروز
از وسایل بازیافتی یه قوطی کوچولو تزئین کردم برای خرده ریزه ها
یک کیک هویچ پختم که مزه ی بی نظیری داشت
این ها گلهای رزماری هستن که بابا صبح برام آوردن که بوی خوب بده و من کیف کنم
پ ن 1 : بهتر میشم ... نگرانم نباشید
سلام دوست عزیز، وبلاگ بسیار زیبایی دارید خوشحال میشم به من هم سر بزنید و اگه تمایل داشتید باهم تبادل لینک داشته باشیم ...
سلام
گل های رزماری چه قشنگن
سلام
اون چشمای تو هستن که زیبا میبینن
وای چه هنری داری تو ... خیلی قشنگ شده...
ما تو حیاطمون یه مدت پر رزماری بود...
مامانم خشک میکرد برای طعم دادن ب گوشت و ماهی استفاده میکنیم...
به به کیک هویییج... نوش جووون
فدای محبت شما
جای شما بسیار خالی بود
نوش جوونت. دستور پخت لطفا
عین همون کیک اسفناج
فقط اینبار هویج ریختم داخلش
بهتری تیلو؟
مرسی از راهنماییت.. هی برای غذا پختن بخصوص گوشت گوساله و استیک و خوراک برگای رزماری محشره.. حتما امتحان کن...
ممنون عزیزم
بلد نیستم - بهم یاد میدی؟
من هم یک رزماری تو آشپزخونه دارم. چند برگش برای معطر کردن بعضی غذاها عالی میشه. یک طعم تند ملایمی هم داره من دوست دارم.
باید امتحان کنم
اصلا تا حالا امتحان نکردم رز ماری را
سلام خوشکله...
برای پخت گوشت استیک اول کمی تو روغن تفتش بده...بعد برگای رزماری رو چند تا دونه توش فرو کن هم برگای رزماری هم سیر ... دوباره تف بده بعد درشو بزار با یه کم آب یواش بپزه ادویه هم بریزی خوش طعم میشه...
یا بپیچ تو فویل و بزار تو فر... خوراکم یکی دو برگ بریزی خوش طعم و بو میشه..
ممنون
پس برای غذاهای گوشتی
یکی دو برگ داخل گوشت استفاده میشه
من عاشق کیک هویجم :) شاید ظاهر ساده ای داشته باشه اما طعمش...اوممممممم
نوش جونت دختر!
پس حسابی جات خالی بود
واقعا عالی بود